zaterdag 7 november 2009

Reinout Oerlemans huilend terug uit Hollywood

AMSTERDAM - Reinout en Danielle Oerlemans hebben samen een "flink potje zitten huilen" vlak nadat ze de beslissing hadden genomen om met het hele gezin uit Los Angeles weer terug te keren naar Nederland. "Je mag best weten dat dit een emotioneel zwaar besluit is. We hebben echt zitten janken", zegt Reinout.

„De kinderen zitten hier lekker op school. We hebben een koophuis. Nu weer het hele boeltje oppakken is enorm ingrijpend. Ik waardeer de kracht van Daan, dat ze nu toch enthousiast de verhuisdozen weer gaat inpakken. We zijn per 1 januari terug.”

Reinout denkt dat het voor zijn bedrijf Eyeworks beter is als hij weer in Nederland is: „We hebben vestigingen in vijftien landen, maar het hoofdkantoor zit in Amsterdam. De wereld is de afgelopen anderhalf jaar compleet veranderd. De kapitein hoort nu op de brug te staan om het schip op koers te houden in dit zware weer. De afgelopen tijd was het zo dat ik veel uren per dag aan de telefoon zat met Amsterdam. Als er beslissingen moesten worden genomen was het niet handig dat ik Hollywood zat. Onze directie telt vier leden, die moeten nu bij elkaar zijn. We moeten precies weten van elkaar wat we aan het doen zijn.”

Het is, vertelt Reinout, bepaald niet zo dat het slecht gaat met zijn bedrijf. „We hebben een omzetgroei ten opzichte van vorig jaar gemaakt. En doen het beter dan de meeste productiebedrijven. Eyeworks USA gaat gewoon verder, maar even zonder mij.”

Daan zegt dat de beslissing het meest ingrijpend is voor de kinderen. „Onze jongste zoon Ben moet zelfs Nederlands leren. Hij vindt Engels gemakkelijker. Ik ben nu trouwens hard bezig met de scholen in Nederland. Wij hopen dat ze terug kunnen naar de plek waar ze vandaan kwamen. Gelukkig kunnen we in Laren ook weer in ons eigen huis. Dat hadden we niet verkocht.”

Danielle wordt herenigd met hartsvriendin Estelle Gullit. Ook zij was met Ruud geƫmigreerd naar Hollywood, waar hij trainer was geworden van LA Galaxy. Hun avontuur duurde, doordat de club zijn afspraken niet nakwam, evenwel slechts anderhalve maand.Bron:telegraaf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten