zaterdag 12 december 2009

Van Gaal: "Ik ben heel tevreden"

Bayern München lijkt de goede vorm eindelijk te hebben gevonden. De ploeg van Louis van Gaal won midweeks met 1-4 bij Juventus en was zaterdag met 1-5 te sterk voor VfL Bochum, tot groot genoegen van de coach.

"Mijn spelers hebben zich heel goed voorbereid en de concentratie was vanaf de eerste minuut aanwezig. Dat was moeilijk na Juventus, maar met 5-1 winnen van Bochum is ook niet zo slecht", aldus Van Gaal na afloop op de clubsite van Bayern.

"We prepareren ons voor elke wedstrijd altijd uitvoerig", legt Van Gaal zijn manier van voorbereiden uit. "Bijvoorbeeld door middel van beelden en individuele gesprekken. Dat kon je vandaag terugzien, ik ben heel tevreden."

Mark van Bommel speelde net als tegen Juventus uitstekend tegen Bochum, maar pakte wel weer een gele kaart waardoor hij er volgende week tegen Hertha BSC niet bij zal zijn. Na afloop overheerste echter de tevredenheid bij de middenvelder. "De laatste weken spelen we mooi voetbal met zeer veel passie. Ons doel is de schaal."

De eerste plaats komt steeds dichterbij voor Bayern München. De achterstand op koploper Bayer Leverkusen is inmiddels teruggebracht tot twee punten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten