zaterdag 17 oktober 2009

Snel en Stiekem Surfen

Sinds de intrede van de Webrowser in 1993 en de latere browseroorlog tussen de Internetverkenner van Microsoft en de Navigator van Netscape is er veel veranderd in browserland.


Google Chrome!

Websurfen
De digitale wereld kent inmiddels tal van webbrowsers met grote bekenden als Internet Explorer en Mozilla Firefox en de minder bekende Linx en Opera. Sinds kort is daar een bijzondere bijgekomen.

Google Chrome is een browser met veel handige innovaties zoals,

-Prive Surfen
De mogelijkheid om te surfen zonder sporen op je pc na te laten met het incognitovenster. Alle cookies en browsgeschiedenis worden na het sluiten van het venster verwijderd. Ideaal voor secret lovers.

- Veilig surfen
Chrome geeft een melding wanneer je op het punt staat een webpagina te openen met Malware, Phishing of andere onveilige content.

- Supersnel Surfen
Bij het openen van een nieuw tabblad verschijnen alle veel en recent bezochte websites in kleine prefiewbeelden die je kunt aanklikken.Dus je hoeft nooit meer het adres in te typen of door je favorieten te scrollen.

Chrome is eenvoudig en gratis te downloaden. Voor mij persoonlijk het beste alternatief voor Internet Explorer en ook nog eens sneller en veiliger dan Mozilla Firefox.

Wat zijn jouw ervaringen met Google Chrome of de andere webbrowsers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten