zaterdag 24 oktober 2009

Vreemdgaan Is Goed Voor De Creativiteit

Een datingsite voor vreemdgangers, Op Secondlove.nl kunnen mensen die 'spanning en avontuur buiten de deur zoeken, zonder hun huidige relatie te willen opgeven' dates met andere schuinsmarcheerders maken. Volgens een onderzoek onder de huidige gebruikers zou vreemdgaan bovendien 'stimulerend zijn voor de creativiteit'.

De reden waarom mensen vreemd gaan is voornamelijk het uit proberen van (geheime) fantasieën aldus 32%. Als tweede reden geven mannen aan dat de seks in hun huidige relatie niet meer is wat het was, versus vrouwen die gebrek aan aandacht ervaren in hun huidige relatie. Een ander verschil tussen mannen en vrouwen, is dat vrouwen over het algemeen langer vreemd gaan dan mannen. Mannen houden het vaak bij een one night stand (41%), echter gaat 39% van de vrouwelijke ondervraagden gemiddeld langer vreemd dan een half jaar.

Slechts 70% van de geënquêteerden is inmiddels daadwerkelijk vreemdgegaan, op de site zitten dus ook een hoop mensen die gewoon even komen rondkoekeloeren.

SecondLove bestaat inmiddels een jaar en naar eigen zeggen heeft de site op dit moment al ruim 59.000 geregistreerde profielen, waarvan 80% mannen en 20% vrouwen zijn. Wat ook wel wat zegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten